Ügyfelek ápolása szilárd laptop és notebook video marketing kampány segítségével

Fontolnia kell a laptop és a notebook video marketing-et, ha komolyan veszi vállalkozása növekedését. Az eredmények maximalizálása érdekében meg kell tanulnia a laptop és a notebook video marketing területén tapasztalt személyek bevált gyakorlatait és alapjait. A következő cikk segíthet Önnek.

A laptop és a notebook videóknak tömörnek és világosnak kell lenniük. Az emberek többsége nem fog hosszú laptop- és notebook-videókat nézni; ezért gyorsan meg kell adnia a kívánt információkat. Ha a laptop és a notebook videóinak hosszúnak kell lennie, gondoljon egy sorozat készítésére, hogy az emberek visszatérhessenek, amikor elérhető a meghallgatni kívánt rész.

Próbáljon meg beküldeni a laptop és notebook videóit különféle laptop és notebook video webhelyekre. A YouTube nagyon népszerű és használható, de ne felejtsük el, hogy számos laptop és notebook video hosting oldal is rendelkezésre áll. Az olyan webhelyek, mint a Meta Café, a Vimeo és a Daily Motion, különféle változatosságot kínálhatnak a kampányában. Felvehet laptop és notebook videókat saját webhelyére, de ne lépjen túl a fedélzeten, mivel ez befolyásolhatja az oldal betöltési idejét.

Az interjúk nagyszerű laptop és notebook videókat készítenek. Kérdezzen meg egy barátjával vagy kollégájával interjút, ha részleteket szeretne adni vállalkozásáról és termékeiről, vagy interjút készít néhány vásárlóval, ha meg szeretné osztani néhány eredeti véleményét a termékeiről. Ha lehetséges, keressen egy szakértőt a saját területén, aki készen áll arra, hogy interjút készítsen a termékeivel kapcsolatban.

Amikor laptop és notebook videót hoz létre marketing célokra, tartsa azt 2 perc alatt. Azt akarja, hogy a célközönség figyelje az egész üzenetet, és ha ez túl hosszú, akkor potenciálisan elveszíti a közönséget, amikor kattintanak. Bármikor folytathatja a gondolatait vagy üzeneteit egy nyomon követhető laptop és notebook videóban, ha szükséges.

Indítsa el laptopját és notebookját azzal, hogy elmondja nézőinek, mit fog tanítani vagy megosztani velük. Ezután kövesse az ígéretét és adja ki a tartalmat. Ha egyértelműen kijelenti, hogy mit fog tenni, majd megteszi, akkor a nézők nagyobb valószínűséggel néznek újra laptop és notebook videóit.

Ha szeretne filmezni magát a termékeiről vagy demonstrálni, akkor indítás előtt készítsen egy vázlatot laptopjára és notebookjára. Készítsen egy listát az Ön által fontosnak tartott pontokról, és logikusan rendezze azokat, így a laptop és a notebook videó könnyen követhető. Ne feledje, hogy a laptop és a notebook videót szerkesztheti, hogy a különböző pontokat logikus sorrendben is rendezze.

A laptop és a notebook videók közönségének elérésének egyik leghatékonyabb módja a szociális média hirdetéseinek vagy a qr kódoknak a felhasználása, amely az embereket a laptop és notebook videóinak irányítja. Azoknak az embereknek, akik ezt a hirdetést látják, már lesz lehetősége (és valószínűleg ideje) megnézni a laptop és a notebook videót. Ha tetszik, azonnal megoszthatják a linket egy barátjával, és újabb expozícióval láthatják el vállalkozása laptopját és notebookját!

Ne feltételezzen, hogy professzionális laptopot és notebook videofilmet kell felvennie, vagy profi felszerelést kell bérelnie. Ha saját tartalmat írt, rendelkezik egy csendes szobával és webkamerával vagy digitális fényképezőgéppel, amely laptop és notebook videó rögzítésére képes, akkor ezt meg is csinálhatja! Végezzen néhány próbafutást, és töltse fel őket a YouTube-ra, de csak a magán nézők számára. Ez lehetővé teszi, hogy megnézze, hogyan lehet ezt helyrehozni anélkül, hogy bárki látná a próbaverziót és a hibákat.

Inspiráció keresésekor próbálja ki a YouTube Suggest szolgáltatást olyan témák megtalálásához, amelyekről beszélhetne. Ez különféle ötletekből fakad, amelyeket akár egyenesen felhasználhat, akár a téma ötletét idézheti elő a fejedben. Minél több kutatást végez, annál több ötletet fog kidolgozni.

A laptop és notebook video marketing nagyszerű módja lehet annak, hogy pénzt nyerjen a vállalatának. Fontos, hogy először megértse és megtanulja, hogyan kell kidolgozni egy jó marketing tervet. Használja ki az újonnan elolvasott tippeket, amikor megkezdi a laptop és notebook videóinak marketing kampányát, és ez sikerrel járhat.