Jó tanács a tégla-cikk megismerésében

A tégla cikk sok embert megzavar, de azért van, mert nem vesznek időbe a tényleges kutatást és a folyamat további megismerését. A tégla cikk sikerességéhez valójában nincs szükség oktatásra, de alapvető fontosságú, hogy megtanulja az alapokat, a fogalmakat és a logisztikát, valamint nagyszerű információkat, amelyeket ezek a tippek tartalmaznak.

Tartsa rövid és édes. Tartalma nem lehet tele rabló mondatokkal, különben elveszítheti a leginkább szükséged - az olvasó - figyelmét! Noha a történetek mesélése nagyszerű módja az olvasó bevonásának és kényelmességének, nem szabad idegenkednie, ha arra kényszeríti őket, hogy olvassa el életrajzát. Térjen a tárgyra!

Készítsen egyedi logót! A logók nem csak a nagyvállalatok számára készültek. Amikor az olvasók felismerik termékeit, ez bizalmat és hűséget eredményez. Az ismerős logó segít tartós kapcsolatot kiépíteni az olvasókkal.

Fontolgassa meg, hogy másoknak fizetje meg a tégla-cikk elvégzését, mihelyt jó kezdetben van. Ez lehetővé teszi a mennyiség forgalmazását. Az olyan szolgáltatások, mint az Amazon Mechanical Turk, megkönnyítik a több ezer kiváló minőségű cikk üzembe helyezését és elkészítését néhány napon belül. Ne felejtse el előzetesen képesíteni a munkavállalókat, különben spambe fulladnak.

Ha a cikk már szerepel a saját webhelyén, ne küldje el a cikk könyvtárakba. Számos keresőmotor rendelkezik szabályokkal az ismétlődő tartalomról, és nem akarja eltávolítani a cikkét, mert több helyre teszi. Ehelyett írja át a cikket (a tartalmi „forgó” szoftver nagyon hasznos lehet), és küldje el az újraírt cikket a könyvtárakba.

Hozzon létre egy helyszíni könyvtárat. Ha saját személyes könyvtárat készít a cikkeiből, egy másik módszer nyílik az emberek számára az egyszerű kereséshez és megtaláláshoz. Alapvetően egyablakos ügyintézési lehetőséget biztosít számukra minden, amit írt, és minden olyan helyen, ahol cikkeit megtalálhatja. Ez különösen akkor segít, ha portfóliót készít.

Cikk írásakor ügyeljen arra, hogy tisztában van-e a szükséges szavak számával. Lehet, hogy egy jól megírt cikket nem fogadnak el, mert nincs elég szavak. Ha nincs mód arra, hogy megtudja, hány szót írt, akkor mindig vannak online számlálók.

Ügyeljen arra, hogy eredeti legyen. A keresőmotorok magas rangsorának rendszeres elérése érdekében érdekes és eredeti tartalmat tartson fenn. A keresőmotorok által használt tartalomérzékelő algoritmusok tovább javulnak, ezért javasoljuk, hogy kerülje a szöveg másolását közvetlenül más webhelyekről, vagy ugyanazon tartalom több helyre történő feladását.

Ha időt vesz igénybe, és nagy erőfeszítéseket tesz a tégla cikk megismerésével és annak valódi működésével kapcsolatban, nagyobb lépést szerezhet a saját vállalkozása folyamatában. Még akkor is, ha csak néhány mutatóra van szüksége a legjobb online szolgáltatások megtalálásában, ezekkel a tippekkel jobban megértheti, hogy hogyan kapja meg a tégla cikket vállalkozása számára.