Hogyan spórolhat időt és pénzt az online vásárlás során

Az internetes vásárlás szórakoztató és takarékos tevékenység lehet. Tudja, hogyan lehet pénzt megtakarítani az online vásárlással? Ha nem, ez a tökéletes cikk az Ön számára, mivel számos különféle tippet és trükköt tartalmaz, amelyek segítenek abban, hogy az összes promóciót megszerezze.

Nézze meg a kuponokat. Bármit vásároljon, annak lehetnek kuponjai vagy kedvezménykódjai. Mielőtt vásárol valamit, győződjön meg arról, hogy képes-e néhány másodpercet áldozni a kuponok keresésére. Érdemes még könyvjelzőkkel ellátni néhány kuponos webhelyet, amelyek készen állnak a vásárláskor.

Iratkozzon fel a weboldal hírlevelére, ha van ilyen. Sokszor áruházak adnak kedvezményt vagy valamilyen típusú üzletet, amikor feliratkozik hírlevelére. Tudja meg, van-e megállapodás a hírlevélre való feliratkozással kapcsolatban bármely olyan boltban, ahol vásárolni szeretne.

A jó hírű online eladónak előzményekkel kell rendelkeznie, amelyeket egy marketing ügynökség rögzít. Mielőtt elválna a nehezen megkeresett pénzétől, kérdezze meg a BBB-t, hogy nem történt-e nagyobb vagy folyamatos panasz ellenük. Nem akarja olyan társaságoknak költeni a pénzét, amely nem teljesít.

Ha bizonyos termékeket vásárol, ellenőrizzen több különböző online áruházat. Sokszor egy kis kereséssel akár 25 százalékot is megtakaríthat. Nézzen meg több webhelyet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a legjobb ajánlatot kapja-e. Az egyes webhelyek árának meghatározásakor győződjön meg arról, hogy a szállítási költségeket beleszámította-e.

Az online vásárláshoz használjon hitelkártyát, hogy megvédje magát. A szövetségi kormány törvényeket fogadott el a fogyasztók csalás esetén történő védelméről. Az összeg, amelyért a fogyasztó felelős, csupán 50,00 USD, összehasonlítva a betéti kártyákkal, ahol az internetes hackerek a teljes egyenleget felvehetik.

Ha egy vállalatnak van hírlevele, iratkozzon fel. Gyakran a vállalatok adnak bepillantást, különleges ajánlatokat és kuponkódokat a levelezőlistájukon szereplő embereknek. Legyen azonban óvatos. Nem akar regisztrálni minden vállalat hírlevelére, különben hamarosan végtelen e-mailek alá temetjük. Csak akkor iratkozzon fel a cég hírlevelére, ha nagyon kedveli a termékeiket, és kuponkódot használna.

Ha egy webhely nem biztonságos, ne vásároljon. Vásárláskor egyszerűen keresse meg a webcímet. Ha "http" helyett "https" -et észlel, akkor elég magabiztos lehet a hitelkártya-adatok beszúrásához. Ha azonban nincs "s" a címben, lépjen tovább egy másik helyre, hogy biztonságban legyen.

Az online vásárlás során a legjobb és legbiztonságosabb fizetési mód egy hitelkártya. Ha bekövetkezik a szerencsétlen, és valaki megkapja az Ön személyes adatait, akkor a The Fair Credit Billing Act védi. Ez azt jelenti, hogy kivizsgálhatja a kártyáján lévő illetéktelen terheléseket és fizetés nélkül, amikor vizsgálat folyik.

Vegye figyelembe az online kereskedőkre vonatkozó szállítási rendelési törvényeket. A vállalatnak el kell küldenie az Ön megrendelését a hirdetésében felsorolt ​​határidőn belül. A törvény szerint 30 nap áll rendelkezésükre, hogy elküldjék Önnek a megrendelését, vagy lehetőséget adnak a megrendelés törlésére. Ha ezen időn belül nem kapja meg megrendelését, hívja fel a céget, hogy tudassa velük.

Amikor online vásárlással kezdhet pénzt megtakarítani, hála ezeknek a tippeknek, csodálatosnak érzi magát. Az a képesség, hogy kevesebbet kapjon, amire vágyik, olyan sietséggel jár, mint senki más. Csak használja ezeket a tippeket, és pillanatok alatt megtakaríthat!