Az iPhone használatának módja, illetve egy 1-2 kiegészítés, hogy mindent tudj

Az iPhone nem egy hétköznapi telefon. A legjobbat szeretted volna, és ezért vásároltad meg ezt a tökéletes készüléket.

Tudsz mindent az iPhone-ról? Ha nem akkor az alábbiakban néhány kiváló tipp található, amelyekkel nagy élvezetet élvezhetsz a telefon használata során.

Fogadni mernék, hogy a legtöbb iPhone tulajdonos úgy gondolja ismeri a készülékét és minden tud róla. 

Tudtad, hogy a megosztásoknál az ikonok sorrendjét simán fel lehet cserélni és prioritásba lehet rakni?

Az iPhone használatának módja  illetve egy 1-2 kiegészítés

Sokszor milyen jó lenne CtrL+ F-et nyomni a Safariban és egyszerűen rákeresni valamire? Hát ez is lehetséges, egyszerűen a keresőbe írd be a kívánt szót, görgesd lefele az egészet, amíg a legaljára nem érsz, ahol jelzi, hogy hányszor bukkant fel a kívánt szó és rákattintva természetesen meg is mutatja ezeket.

 Ha már a Safarinál tartunk tudtad, hogy a bezárt tabot is vissza lehet hívni, csak annyit kell tenned, hogy a +-t sokáig lenyomva tartod. Még egy jópofa trükk a Safarival kapcsolatban, ha az adott oldal teljes verzióját szeretnéd megnézni, csak annyit kell tenned, hogy az „újratöltés” gombot lenyomva kell tartanod. Jó mi? 

A tokok nagyon ajánlottak az iPhone készülékekhez, különösen akkor, ha gyermekeid vannak. A tok védelmet nyújt minden esetben, ütésállóak, ha a gyermeked el vagy leejtené a telefont.

Megvédi a tok a készülék képernyőjét a karcolásoktól a szennyeződésektől és a portól, mert ezek mind károsító tényezők.

Most ejtetted bele a vadonatúj iPhone-t a mosogatóba vagy a gyermeked a tóba? Ne aggódj! Ne kapcsold be a telefont. Töröld szárazra egy törölközővel amennyire csak tudod. Ne használj hajszárítót. Ha szárazra törölted, tedd a telefont egy rizzsel töltött kis zsákba, és hagyd egy éjszakán át pihenni. A rizs felszívja a telefonban lévő vizet, és a készüléked működőképes lesz.

Ha gyorsan szeretnél képet készíteni, akkor koppints duplán a Kezdőlap gombra. Még akkor is, ha a telefon zárolva van, ez a kis kamera ikont jelenít meg, amely lehetővé teszi a kamera „kinyitását”, ezután a telefon hangerő növelése gombjával már lőheted is a képet.

Töltsd meg zenével az iPhone-t.

Silda Group generálkivitelezés Budapest, down pillows, szőnyegtisztítás, kárpittisztítás, keresőmarketing, chiptuning, Cleaner Mödling, Cleaning Baden

Silda Group generálkivitelezés chiptuning Budapest down comforter and pillows keresőmarketing Budapest szőnyegtisztítás felsőfokon chiptuning Budapesten szőnyegtisztítás és kárpittisztítás chiptuning, chip tuning Down pillows Silda Group generálkivitelezés Budapest, down pillows, szőnyegtisztítás, keresőmarketing, chiptuning, alte ziegel, Cleaner Mödling, Cleaning Baden

Legyen szó utazásról vagy partiról mindig jól jön, ha lapul néhány zeneszám az iPhone-odon. Ha már ezen te is sokat gondolkodtál, hogyan kell dalokat tölteni a iPhone, akkor most jó hírem van, elárulom mennyire egyszerű. A legegyszerűbb eset, ha már néhány sláger ott lapul a gépeden, melyet csak be kell húznod az iTunesba, ha ez nem működik kattints a Fájl mappa hozzáadás a könyvtárhoz pontra, válaszd ki a bemásolandó mappát és kész is. Miután a program beolvasta, a dalok már készen is állnak, hogy felmásold az iPhone készülékedre.

A számtalan egyéb elképesztő funkció mellett fontos megjegyezni, hogy az iPhone képes hordozható e- olvasóként is funkcionálni. Mivel lehet letölteni egyedi könyveket, alkalmazásokat. Így kényelmesen hordhatod kedvenc klasszikusaidat vagy a legújabb bestsellereket bárhova is utazol.

Mindent, amit csak kívánhatsz a telefontól, megtalálható az iPhone-ban, csak ki kell tapasztalnod hogyan kell helyesen használni. A fenti cikk számos technikát ismertet, amely segíti a profivá válásodat.

Jó szórakozást az iPhone készülékedhez!