A WC-k nehéz rögzítése? Próbálja ki ezeket a nagyszerű ötleteket!

A vízvezeték-szereléssel kapcsolatos tippek nagyobb gyűjteményét itt és másutt nem találja. Olvassa el ezt a cikket, ha bárhol ismernie kell a legjobb tanácsokat a vízvezeték és a ház kapcsán. Meg fogja köszönetet mondani magának, hogy időt vett erre, ha bármilyen probléma merül fel a házában.

Mindig a megfelelő forrasztást akarja végezni. Ez a legnagyobb hiba, amelyet a legtöbb ember akkor tesz, ha a forrasztás során nem sikerül tiszta és fényes a szerelvény belseje és a cső külső része. Csiszolja meg ezeket a felületeket finom csiszológombbal, amíg világos nem lesz. Forrasztás közben soha ne melegítse a csövet, hanem melegítse a szerelvényt. Ezzel lehetővé válik, hogy a forrasztott anyagot kapilláris úton behúzza a szerelvénybe.

Ha a csövek becsapódnak, amikor bekapcsolják a vizet, és az összes csövet megfelelően rögzítették, akkor adjon hozzá néhány hevedert, vagy csöveket gumi takaróval párnázva. Előfordulhat, hogy mindkettőt meg kell tennie. Ügyeljen arra, hogy ha van rézcsövek, akkor nem horganyzott hevedereket használ.

Kerülje el a fagyos csöveket ezen a télen! Tartson egy kis csepp vizet a csapteleptől, és csavarja be a nem szigetelt csöveket habbal vagy újsággal. Ha lehetséges, tartsa nyitva az ajtókat a fűtetlen és fűtött helyiségek között. Fűtött helyiségben, például garázsban vagy mosókonyhaban tartson egy kis melegítőt a csövek mellett. Ne felejtse el ezt megtenni, mielőtt az első hideg pillanat meg nem jelenne.

Győződjön meg róla, hogy tudja, hol található az otthoni vízlefolyás. Soha nem tudhatja, mikor lehet vészhelyzet, ha törött cső vagy sérült csatlakozás van, amely miatt azonnal ki kell kapcsolni a vizet. Ezenkívül minden vízvezeték-projekt elindítása előtt elengedhetetlen annak ismerete, hogy hol van a lezárás, ha valami rosszra fordul.

Ne engedje, hogy a folyékony zsír forró vízzel könnyen lemosható a csatornában. Noha a zsír a kezdeti vízelvezetésnél elfolyhat, a hőmérsékleti változás nem vesz igénybe sokáig, mivel a csövein keresztül mozog a folyadékról szilárdra. A zsírnak a mosogatóba történő ismételt megszokása egy biztos módszer, amely biztosítja a nehezen elérhető, eltömődés kialakulását a jövőben.

Javasoljuk, hogy egy szeptikus tartályt ötévente szivattyúzzanak, hogy csúcsállapotban maradjanak. Ez megakadályozza az üledék felhalmozódását a tartályban, tartalékot okozva otthonába, vagy maga a szeptikus rendszer meghibásodását okozza. Ez egy alacsony ár, amelyet most fizetni kell, hogy a szeptikus készüléket jó állapotban tartsa és megakadályozza, hogy a biztonsági másolat által okozott jelentős javításért fizetnie kell.

Ha a víz fekete színű lesz, akkor valószínűleg vas- és magnézium-problémája van a vízének. Vegye fel a kapcsolatot egy vízlágyító társasággal, és kérje meg őket, hogy jöjjenek ki, és értékeljék a vizet. Vízlágyító hozzáadásával képesek lesznek megoldani a problémát.

Összefoglalva: messzire és hosszúan nézhet ki, de nem talál a vízvezeték-szereléssel kapcsolatos tanácsok nagyobb gyűjteményét, mint amit éppen kitettek. Használja ezt az információt, és adja át az ismertebbnek, hogy kiküszöbölje azokat a kockázatokat, amelyeket a hibás vízvezeték okozhat.